Kennismaken

Kennismaken met onze school kan op verschillende manieren. Vanaf twee jaar zijn kinderen welkom in onze peutergroep. Vanuit de peutergroep is de overstap richting de kleutergroep voor de meeste kinderen vanzelfsprekend. U kunt dus al vroeg bij ons terecht voor een kennismaking! 

 

Open dag

U kunt natuurlijk een vrijblijvend bezoekje brengen tijdens één van onze twee open dagen in april of in november. De kinderen van groep 8 leiden u enthousiast rond en kunnen u als ervaringsdeskundigen alles vertellen over ons Kindcentrum. Vervolgens bent u van harte welkom om een kennismakingsgesprek in te plannen.

De eerst volgende open dag is op 16 november 2022.

Houdt de website in de gaten voor meer informatie!

 

 

Kennismakingsgesprek

Los van de Open dagen ben u te allen tijde van harte welkom om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding met de directie van de school. Ook uw kind is daarbij van harte welkom! Er is dan volop gelegenheid om antwoord te kunnen geven op eventuele vragen maar ook om onze school, de onderwijsvisie en een aantal praktische zaken met u te bespreken.

 

Neem contact met ons op

Als we een afspraak hebben gemaakt ontvangt u van ons een kennismakingspakketje ter voorbereiding. Uiteraard kunt u de schoolgids ook vinden op deze website.

Contact met ons? Graag! Want écht kennismaken met onze school kan pas als u komt kijken.

Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in via onderstaande button en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door onze school!

Contact